Archive

Archive for the ‘Politik’ Category

Amien Rais Puji Biantara Jokowi Dina Forum APEC

Respons kapala pamaréntahan nagara deungeun ka Présidén Joko Widodo sarta Indonésia.  [KOMPAS/ANDRI, AP PHOTO/ANDY WONG]

Respons kapala pamaréntahan nagara deungeun ka Présidén Joko Widodo sarta Indonésia. [KOMPAS/ANDRI, AP PHOTO/ANDY WONG]

Ketua Majelis Pertimbangan Partai Amanat Nasional (PAN) Amien Rais muji biantara Présidén Joko Widodo dina forum APEC CEO Summit di Beijing, Senén (10/11/2014). Cacak ngaku teu nempo sakabéh biantara Jokowi, Amien meunteun, biantara anu ditepikeun Jokowi cukup alus.

“Saya tidak melihat semuanya, tetapi saya sempat beberapa menit melihat. Menurut saya cukup bagus,” kecap Amien, saréngsé acara deklarasi sarta pengukuhan kepengurusan Koalisi Merah Putih DKI Jakarta, di Hotél Gran Melia, Jakarta, Salasa (11/11/2014). Read more…

Nasdém Tampik Merésan Konflik di DPR Ngaliwatan Révisi UU MD3

Ketua DPP Partai Nasdem Victor Laiskodat

Ketua DPP Partai Nasdem Victor Laiskodat (KOMPAS.com/INDRA AKUNTONO)

Pupuhu Fraksi Partéi Nasdém di DPR Victor Laiskodat nyatakeun, pihakna nampik mérésan konflik di DPR ngaliwatan révisi Tata Lantip DPR sarta Undang-undang No 17 warsih 2014 ngeunaan MPR, DPR, DPD, sarta DPRD (UU MD3).

Nurutkeun Victor, ngabéréskeun masalah ku cara ngarobah aturan nyaéta bukti négatif hiji prosés pulitik di parlemén.

Read more…

Katagori:Politik