Arsip

Posts Tagged ‘Indonesia’

Parobahan Iklim Ancam Indonesia

Naekna cai laut balukar tina parobahan iklim anu kabuktian ku kakeueumna panto asup Tanjung Mas dina poe Jumaah (29/5) kaliwat, sakuduna jadi perhatosan serius pamarentah.

Pamarentah sakuduna merhatikeun unsur kajian parobahan iklim dumasar kana panalungtikan keur nyieun parencanaan pangwangunan.

Read more…

Advertisements