Arsip

Posts Tagged ‘Facebook’

Facebook Tiheula Tibatan Pancén Sakola

23 Pébruari 2010 1 comment

Tinimbang néangan bahan pikeun ngagawean pancén sakola, siswa ngaku leuwih ngutamakeun ngaaksés internet pikeun Facebook-an, Twitter-an sarta game.

razia_warnet

Hmmm, budak sakola jaman kiwari….

Tips Ampuh Nyinglar Panipuan di Facebook

Serangan phising (panipuan online) liwat Facebook beuki ngahariwangkeun. Vendor kaamanan internet Kaspersky Lab ngungkapkeun yen kode jahat anu disebarkeun liwat situs jajaring sosial ieu 10 kali leuwih efektif ngainfeksi, dibandingkeun eujeung distribusi malware liwat email.

Tipuan phising bisa sukses kualatan pura-pura jadi hiji hal anu dina mimitina katenjo legal keur nguseupan korban. Tetep waspada jeung lakukeun tindakan pancegahan anu pas ngarupakeun konci supaya teu asup kana parangkap maranehna.

Read more…