Archive

Posts Tagged ‘online’

Tarjamahan Indonésia-Sunda sacara otomatis

Hoyong narjamahkeun halaman web tina bahasa Indonesia ka basa Sunda? mangga cobian Tarjamah Sabilulungan. Program diserat ku Kang Dian Tresna Nugraha. Dipedar kalawan lisénsi bébas GNU Vérsi 2.

kamus_sunda_online_ayi_blog

Sumangga, bilih bade nyobian, ieu alamatna: http://tarjamah.sabilulungan.org/.

Mugia manpaat.

Katagori:Kamus, Sunda Tags: , , ,