Arsip

Posts Tagged ‘ciburial’

Diajar Blog Di Desa Ciburial

Poe Minggu isuk-isuk di bale Desa Ciburial, tos ngempel sababaraha jalmi. Aya pameget aya istri.

Aranjeuna bade ngalajeng kagiatan anu tos dilaksanakeun sababaraha minggon kapengker. Kagiatanna nyaeta, Diajar Internet bareng di Bale Desa Ciburial.

image

foto kagiatan

Catetan : Posting ieu dina raraga nyobian ngaposting tulisan di wordpress ngangge hape.

Advertisements

Sekebuluh Guyub Keneh [video]

20 Désémber 2010 Tunda talatah

Kampung Sekebuluh nyaeta salah sahiji kampung di Desa Ciburial Kacamatan Cimenyan. Anu Mana berbatasan langsung jeung Resort Dago Pakar (Desa Mekarsaluyu Kecamatan Cimenyan). Sekebuluh diwangun ku 4 RT. Sekebuluh disebut oge  RW 04 Desa Ciburial.

Kecap “sekebuluh” diwangun tina dua kecap Sunda, nyaéta seke anu hartinya cinyusu, sarta buluh ngaran awi, jadi hartina kurang leuwih cinyusu anu asalna tina awi buluh.

Read more…