Arsip

Posts Tagged ‘sipat’

Sipat Lalaki Sajati

Saban lalaki sok boga angenan jadi lalaki sajati. Maranéhanana percaya sanggeus ngabogaan atribut lalaki sajati, teu hésé deui pikeun maranéhanana nalukeun haté hiji wanoja.

Hiji jalma anu meunang landian minangka lalaki sajati biasana miboga ciri-ciri kepribadian anu pikatajieun, kawas:

Read more…

Advertisements
Katagori:Ngacapruk Tag:,