Tepas > Ngacapruk > Sipat Lalaki Sajati

Sipat Lalaki Sajati

Saban lalaki sok boga angenan jadi lalaki sajati. Maranéhanana percaya sanggeus ngabogaan atribut lalaki sajati, teu hésé deui pikeun maranéhanana nalukeun haté hiji wanoja.

Hiji jalma anu meunang landian minangka lalaki sajati biasana miboga ciri-ciri kepribadian anu pikatajieun, kawas:

  • Teuneung. Saurang lalaki sajati biasana bisa dipikanyaho ti dangongna anu sok teuneung sarta henteu ngagantung ka batur. Manéhna ogé leuwih resep ngabéréskeun saban masalahna sorangan, sanajan aya uluran leungeun ti batur.
  • Henteu resep ngagosip. Lalaki sajati biasana anti ngagosip. Kalayan ngagosip, manéhna tangtu waé henteu meunangkeun mangpaat saeutik oge sarta kalahka méakkeun wayah, sumawona lamun ngagosip ngeunaan masalah anu henteu penting.
  • Jadi conto anu alus. Saurang lalaki sajati sok usaha jadi conto anu alus, hususna pikeun kulawargana sorangan sarta batur di sakurilingna. Komo, sabot geus nikah ogé lalaki sajati sok usaha jadi kapala kulawarga sarta bapa anu alus pikeun barudakna.

Advertisements
Katagori:Ngacapruk Tag:,
  1. 27 Juli 2009 tabuh 1:58 pm

    Leres pisan yi, 3 ciri-ciri eta sipat lalaki sajati. Lamun hayang jadi lalaki sajati kudu udud kawas dina iklan roko….

  2. 27 Juli 2009 tabuh 1:58 pm

    Leres pisan yi, 3 ciri-ciri eta sipat lalaki sajati. Tapi lamun hayang jadi lalaki sajati kudu udud kawas dina iklan roko….

  3. 28 Juli 2009 tabuh 12:56 pm

    duhh… lalaki idaman… etamah..

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: