Tepas > Sunda | Umum > Tukul Arwana Hayang Urang Désa Paham Internet

Tukul Arwana Hayang Urang Désa Paham Internet

Saha jelema anu panglobana ngapromosikeun laptop sacara umum, jawabannya meureun lain agen promosi produk-produk éléktronik, tapi Tukul Arwana.

Enya, salah sahiji kecap-kecap anu pohara dipikawanoh ku masarakat lega ti pelawak kasebut nyaéta “kembali ke laptop” anu mindeng diucapkannya waktu jadi host dina hiji acara di télévisi Trans7 saban peuting. Tapi Tukul ogé weruh yén masarakat di pilemburan ayeuna arang kénéh anu ngagunakeun laptop.

Barang berteknologi kasebut ayeuna kalolobaan masih dipaké ku masarakat perkotaan waé. Tukul ogé nyatakeun harepanana ambéh masarakat Indonésia kalolobaan melek téknologi, utamana di pilemburan.

“Teknologi semakin canggih, masyarakat Indonesia juga harus mengenal dunia berinternet, bisa menggunakan laptop. Agar tidak ketinggalan. Ini juga untuk kepentingan mereka juga,” kecap Tukul waktu nuturkeun acara XL di Mall Bellagio, Jakarta, Jumaah (4/11).

Sanajan pakasaban saban poéna ngabodor, Tukul nyatakeun hayang turut ngawanohkeun masarakat jeung dunya télékomunikasi nyaéta kalayan terus ngungkabkeun kecap-kecap “kembali ke laptop” unggal dirina ngabodor.

Sumawona ayeuna pausahaan-pausahaan télékomunikasi geus jor-joran investasi di layanan data internet, ku kituna masarakat bisa browsing internet ngaliwatan ponsel.

Advertisements
  1. 10 Januari 2012 tabuh 9:10 am

    teu sangka c mas tukul boga kahayang anu mulya pikeun ngawanohkeun tehnologi internet k masarakat pilemburan

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: