Archive

Posts Tagged ‘karbondioksida’

Kade, Ngadahar Daging Domba Ngaruksak Bumi!

Hayang ngiluan nyalametkeun bumi? Sok mimitian ngurangan ngadahar daging domba sarta ngurangan nginum bir. Salain eta disarankeun pikeun ngadahar daging hayam wungkul.

Panalitian ngenaan gas imah kaca ngahasilkeun, yen produksi 2,2 pon daging domba ternyata ngahasilkan 37 pon karbondioksida. Sedengkeun kadaharan sejen sarupaning tomat ngaproduksi 20 pon CO2, kentang 1 pon CO2 tina sewang-sewang 2,2 pon kadaharan.

Read more…