Arsip

Posts Tagged ‘palsu’

Awas Katipu Telepon Keupeul iPhone Palsu

Apple iPhone palsu kapanggih ku pihak anu boga wewenang. Telepon keupeull eta kacida sarimbag jeung nu aslina ngan bedana dina cocolok chargerna anu make hendset Nokia.

Telepon keupeul palsu eta beunang ku pihak anu boga wewenang ti Australia. Hendset eta 100% sarimbag jeung iPhone, ngan hargana anu sakuduna Rp 10 juta dijual ngan satengahna.

Baca terusan Awas Katipu Telepon Keupeul iPhone Palsu

Advertisements