Tepas > Sunda | Umum > 5 Poé di Surabaya Ngiringan Rakernas Relawan TIK jeung Festival TIK 2013 #2

5 Poé di Surabaya Ngiringan Rakernas Relawan TIK jeung Festival TIK 2013 #2

sambungan ti bagéan #1

Di jero karéta Turangga tujuan Surabaya, Tim Relawan TIK Jabar (Kuring, kang Riksa, kang Elsen, néng Diana, jeung néng Erna) mosisikeun diuk di korsi masing-masing, sesuai tikét.

Kuring diuk ngarendeng jeung kang Elsen, néng Diana jeung néng Erna, sedengkeun kang Riksa diuk nyorangan. Karéta Turangga meluncur ka Surabaya pas jam 20.00 WIB.

Di Jero Karéta Turangga

Di Jero Karéta Turangga

Di jero karéta teu loba nu diobrolkeun, mung ngobrol saperluna, ma’lum harita teu acan pada-pada wawuh. Hawa dijero karéta kacida tiis, salian ti AC anu tiis teuing ditambah ku hawa peuting anu tos diguyur ku hujan.

Salila di perjalanan Bandung-Surabaya (kurang leuwih 12 jam) lolobana mung saukur dipaké saré. Saliana mah, ngobrol, lalajo tivi, ngoprek hapé séwang-séwangan, sholat, tuang peuting, ka wc, jeung anu sajabana.

Singkat carita, kareta nepi ka tujuan. Poe Rebo (22 Mei 2013) jam 8 isuk-isuk. Nyarter mobil, terus meluncur ka hotél Oval, tempat lumangsungna acara Rakernas Relawan TIK 2013.

——— nyambung ka bagéan #3

Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: