Archive

Posts Tagged ‘laris’

Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (2)

magic-film Tulisan ieu mangrupakeun tulisan samemehna anu judulna Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (1). Tah ieu oge eusina ampir sarua, nyaeta ngeunaan Film-film sihir atawa anu aya unsur magic-na anu laris sapanjang mangsa. Jadi mun dihijikeun antara tulisan samemehna jeung tulisan ieu, aya sapuluh film.

1. Back to Future

Film ngalalana waktu ieu meunang Oscar pikeun Best Sound Efek. Anu ditonjolkeun, carita ngalalana Doc sarta Marty Mcfly ngaliwatan pitulung mesin waktu ieu kacida populer di erana. Bukti kasuksesan séjénna, film ieu aya dua sekuel terusanna.

Read more…

Katagori:Ceuk Beja, Informasi Tags: , , ,

Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (1)

Film Sihir Film anu ngangkat unsur magis atawa sihir tétéla réa anu resepeun. Buktina, réa anu tahan sapanjang mangsa. Film naon waé? Ieu lima film sihir (bagian ka hiji tina dua) di dunya sapanjang mangsa.

1. The Wizard of Oz

Film ieu nyuguhkeun sulap sarta sihir anu loba. Nyutat femalefirst, hébatna film ieu langgeng sapanjang mangsa ti generasi 1939 atawa 71 warsih, nepi ka generasi ayeuna.

Saukur ngingetkeun, film ieu dumasar kana novel barudak 1900, ‘The Wonderful Wizard of Oz’ karya L Frank Baum. Mimiti dijieun dina 1939, film anu mangrupa kepinteran nyampurkeun gambar hideung sarta bodas ku Technicolor sarta dibentangan ku Judy Garland, salah sahiji béntang  Hollywood waktu éta nepi ka ayeuna masih keuna kana haté.

Read more…

Katagori:Ceuk Beja, Informasi Tags: , , , ,