Tepas > Ceuk Beja, Informasi > Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (1)

Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (1)

Film Sihir Film anu ngangkat unsur magis atawa sihir tétéla réa anu resepeun. Buktina, réa anu tahan sapanjang mangsa. Film naon waé? Ieu lima film sihir (bagian ka hiji tina dua) di dunya sapanjang mangsa.

1. The Wizard of Oz

Film ieu nyuguhkeun sulap sarta sihir anu loba. Nyutat femalefirst, hébatna film ieu langgeng sapanjang mangsa ti generasi 1939 atawa 71 warsih, nepi ka generasi ayeuna.

Saukur ngingetkeun, film ieu dumasar kana novel barudak 1900, ‘The Wonderful Wizard of Oz’ karya L Frank Baum. Mimiti dijieun dina 1939, film anu mangrupa kepinteran nyampurkeun gambar hideung sarta bodas ku Technicolor sarta dibentangan ku Judy Garland, salah sahiji béntang  Hollywood waktu éta nepi ka ayeuna masih keuna kana haté.

2. Nanny Mcphee

Caritana ngangkat ngeunaan saurang pengasuh favorit anu singer magis. Manéhna ngajar barudak bangor. Sanajan réa sulap sarta sihir, film ieu leuwih nyanghareupkeun palajaran kahirupan anu bermoral. Emma Thompson béntangna.

3. Tooth Fairy

The Rock "Dwayne ‘Johnson merankan puteri huntu kalawan sauntuyan kantong ajaib. Kaayaan carita jadi hirup kualatan pangrojong rongkah ti Stephen Merchant sarta Seth Mcfarlane. Teu ngan lalajoanan budak wungkul, film ieu ogé ngahibur rumaja, jelema dewasa sarta para kolot.

4. Mary Poppins

Saséndok gula amis pikeun haté sarta pikiran. Film favorit kulawarga ieu mintonkeun manuk penguin ngigel, sihir komedi puter sarta pesta jomantara.

5. ET

Carita nyacag jantung ngeunaan ekstra terestrial (alien ngaranna ET) anu manggihan hiji imah, milik Elliott sarta kulawargana. Film garapan Steven Spielberg ET rilis di 1982. Henry Thomas sarta Drew Barrymore béntang utama dina film paling sukses sarta paling laris sadunya waktu éta.

Inti caritana, Elliot anu ngabatur jeung alien anu nyasab di bumi. Elliott jeung lanceukna sarta adi awéwéna ngajaga sarta nyumputkeun alien ti indung maranéhanana sarta pamaréntah. Maranéhanana sapuk malikkeun alien ngaranna ET éta tanpa sakanyaho saha ogé.

Asal: Inilah.com

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: