Ngeunaan

Anu jadi kasang tukang atawa anu jadi dasar dipublikasikeunna blog ieu téh, nyaeta tina hiji kahayang pikeun ngamumule basa Sunda. Saeutikna basa Sunda tetep kuring paké sacara pribadi.

Karasa beurat sabot ngolébat hiji perkara dina pikiran sarta hiji perkara éta baris kuring tuliskeun maké basa Sunda, hésé. Ahéng memang. Tapi, mémang éta pisan anu lumangsung. Kaaksaraan kuring dina make bahasa Sunda kacida mintul.

Padalah kuring téh urang Sunda. Cicing salila ieu ge di tatar Sunda. Pikeun kuring hal ieu téh hiji kasadaran. Kuring ngarasa karék hudang tina saré tibra anu ngabalukarkeun kuring poho kana sagala perkara.

Kuring kudu bisa maké basa Sunda. Henteu ngan bisa, tapi kudu pinter maké basa Sunda. Ku kituna jaga kuring bisa ngawurukan katurunan kuring dina maké basa Sunda anu alus sarta bener.

Mugia ieu blog téh cing jadi media anu épéktif pikeun diri kuring dina raraga diajar ngedalkeun buah pikir dina basa Sunda.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: