Arsip

Posts Tagged ‘golongan putih’

Ngacapruk Ngeunaan Golput

kuring
heunteu
golput
anu
lain
golput
tapi
golput
anu
memang
golput
abdi
teu
golput
anu
sanes
golput
tapi
golput
anu
memang
golput

Advertisements