Arsip

Posts Tagged ‘Internet’

Diajar Blog Di Desa Ciburial

Poe Minggu isuk-isuk di bale Desa Ciburial, tos ngempel sababaraha jalmi. Aya pameget aya istri.

Aranjeuna bade ngalajeng kagiatan anu tos dilaksanakeun sababaraha minggon kapengker. Kagiatanna nyaeta, Diajar Internet bareng di Bale Desa Ciburial.

image

foto kagiatan

Catetan : Posting ieu dina raraga nyobian ngaposting tulisan di wordpress ngangge hape.

Advertisements

Tukul Arwana Hayang Urang Désa Paham Internet

7 Nopémber 2011 1 comment

Saha jelema anu panglobana ngapromosikeun laptop sacara umum, jawabannya meureun lain agen promosi produk-produk éléktronik, tapi Tukul Arwana.

Enya, salah sahiji kecap-kecap anu pohara dipikawanoh ku masarakat lega ti pelawak kasebut nyaéta “kembali ke laptop” anu mindeng diucapkannya waktu jadi host dina hiji acara di télévisi Trans7 saban peuting. Tapi Tukul ogé weruh yén masarakat di pilemburan ayeuna arang kénéh anu ngagunakeun laptop.

Read more…

Facebook Tiheula Tibatan Pancén Sakola

23 Pébruari 2010 1 comment

Tinimbang néangan bahan pikeun ngagawean pancén sakola, siswa ngaku leuwih ngutamakeun ngaaksés internet pikeun Facebook-an, Twitter-an sarta game.

razia_warnet

Hmmm, budak sakola jaman kiwari….