Tepas > Ceuk Beja, Informasi > Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (2)

Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (2)

magic-film Tulisan ieu mangrupakeun tulisan samemehna anu judulna Lima Film Sihir Sapanjang Mangsa (1). Tah ieu oge eusina ampir sarua, nyaeta ngeunaan Film-film sihir atawa anu aya unsur magic-na anu laris sapanjang mangsa. Jadi mun dihijikeun antara tulisan samemehna jeung tulisan ieu, aya sapuluh film.

1. Back to Future

Film ngalalana waktu ieu meunang Oscar pikeun Best Sound Efek. Anu ditonjolkeun, carita ngalalana Doc sarta Marty Mcfly ngaliwatan pitulung mesin waktu ieu kacida populer di erana. Bukti kasuksesan séjénna, film ieu aya dua sekuel terusanna.

2. The Princess Bride

Carita dongeng klasik anu dipinuhan ku rupa-rupa kaajaiban. Ngadatangkeun inohong raksasa, pangeran jahat, putri geulis anu merangan beurit.

3. Shrek

Dunya dongeng ajaib anu henteu kungsi aya saméméhna. Caritana, Shrek nulis buku aturan tapi kabéh nyeungseurikeun manehna. Tapi minangka raksasa soméah anu mimitina jahat, Shrek kasampak gumbira babarengan kulawarga. Dirilis dina 2001, ‘Sherk’ kawilang suksés.

Film ieu ogé terus kalawan waralaba terusanna. Pamungkas di 2010 sarta masih tayang, Shrek Forever réa panongtonna. Pikeun pangisi sorana, réa mintonkeun béntang film kawentar. Mimiti Cameron Diaz, Mike Myers sarta Eddie Murphy.

4. Labyrinth

Ieu ngeunaan carita Sarah (15) anu kudu nyalametkeun adina ti Labyrinth sarta goblin jahat Raja Jareth. Film anu ngahadirkan David Bowie minangka Raja Jareth masih sanggup ngahibur barudak salila ampir 25 warsih lilana, saprak filmna diproduksi dina 1985.

5. Pirates of the Caribbean

Ieu film patualang bajak laut istimiwa sarta rongkah. Ma’lum, film ieu sanggup mangaruhan kolot ku kituna ngijinan barudak maranéhanana pikeun indit lalajo di bisokop.

‘Pirates of the Caribbean’ sorangan intina nyaritakeun ngeunaan kutukan ti Black Pearl. Saukur ngingetkeun, film anu ngalibatkeun aktor Johnny Deep ieu kaasup salah sahiji film pang suksésna dina warsih 2003 kalawan ngaraup untung leuwih ti $654.000.000 di sakumna dunya.

Asal: Inilah.com

Advertisements
  1. 25 Oktober 2011 tabuh 5:46 pm

    pangresepna mah film pirates of carribean 😀

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: