Tepas > Sunda > SMS Lebaran Sunda – Edisi 1

SMS Lebaran Sunda – Edisi 1

Dihandap ieu sababaraha conto SMS Lebaran Idul Fitri dina Bahasa Sunda:

Sugrining runtah kalepatan dina manah
nyeuri peurihna ati sanubari
mugia lubar ku silaturahmi
Wilujeng boboran siam 1431 H
Taqobalallahu minaa waminkum

Wening galih nu dipamrih
Jembar manah nu dipilampah
Wilujeng boboran siam 1431H,
kalayan neda pangapunten tina samudayaning kalepatan

Bilih aya langkung saur bahe carek
Kaciwit kulit kabawa daging
Tunggul dirurut catang dirumpak
Nyungkelit ati teugeunah manah
Mudut pangampura
Wilujeung boboran siam

Ngahaturakeun wilujeng boboram siam 1 syawal 1431 H, bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku catur, katajong omong ku pribados, mugi ridho ngahpunten samudaya kalepatan

Ngeunteung na raga katineung, nyaliksik diri ngarampa dada bari reureuh milang dosa, breh bulan pangharepan geus lekasan poe fitri nembongan. Neda sihapunten

Nyambung ka Edisi 2…

Advertisements
  1. kang tedi
    2 Nopémber 2010 tabuh 2:23 pm

    Bilih aya kedal anu panjang nyugak pondok nyogok
    mugia kersa rengating galih ngahapunten samudayaning kalepatan…

    Mantap kang.. ngiring nambihan ah … :))

    • 3 Nopémber 2010 tabuh 6:50 pm

      hatur nuhun tambihanana …

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: