Arsip

Posts Tagged ‘golput’

Ngacapruk Ngeunaan Golput

kuring
heunteu
golput
anu
lain
golput
tapi
golput
anu
memang
golput
abdi
teu
golput
anu
sanes
golput
tapi
golput
anu
memang
golput

Advertisements