Arsip

Posts Tagged ‘layanan data’

Perang Tarif Internet

Jaga tarif internet bakal kacida murahna. Hal ieu dimungkinkeun saenggeus tender broadband wireless access (BWA) alias WiMAX akhirna karealisasikeun. Perang tarif komunikasi data pasti bakal rame.
Lelang BWA pita 2,3 gigahertz (GHz) anu dikawitan ping 27 April kamari eta nyakup 30 blok di 15 zona. PT Berca Hardayaperkasa (BHp), pausahaan milik pangusaha Hartati Murdaya Poo, kacida ngadominasi ku meunangkeun tender di 14 blok.
Read more…
Advertisements