Tepas > Informasi, Internet > Diajar Blog Di Desa Ciburial

Diajar Blog Di Desa Ciburial

Poe Minggu isuk-isuk di bale Desa Ciburial, tos ngempel sababaraha jalmi. Aya pameget aya istri.

Aranjeuna bade ngalajeng kagiatan anu tos dilaksanakeun sababaraha minggon kapengker. Kagiatanna nyaeta, Diajar Internet bareng di Bale Desa Ciburial.

image

foto kagiatan

Catetan : Posting ieu dina raraga nyobian ngaposting tulisan di wordpress ngangge hape.

Advertisements
  1. 28 April 2013 tabuh 8:18 pm

    Resep kitu eta, masarakat oge henteu tinggaleun diajar internet

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: