Archive

Posts Tagged ‘lebaran’

SMS Lebaran Sunda – Edisi 1

25 Agustus 2010 2 pairan

Dihandap ieu sababaraha conto SMS Lebaran Idul Fitri dina Bahasa Sunda:

Read more…

Rek Lebaran HP Murah Payu Pisan

6 Séptémber 2009 Tunda talatah
Hasil jual telepon seluler (ponsel) sagala merek diperkirakeun ningkat sakitar 300% maju ka Lebaran 2009.

Taun kamari aya kanaekan hasil jual sakitar 200%, sedengkeun taun ieu kamungkinan nepi ka 300%, nginget kondisi ekonomi anu relatif ngahadean.

Kamungkinan tingkat hasil jual ponsel bakal ningkat nepi sakitar 3.000 unit per poe dina puncakna nyaeta antara H-7 nepi ka H+7.

Kanaekan kasebut didorong ku kahayang konsumen pikeun nembongkeun barang anyar dina waktu Lebaran.

Ngeunaan ponsel anu paling loba diteang konsumen, sabagian gede konsumen mangrupakeun pangguna mimiti tur neang ponsel kelas mimiti atawa “low end”.

Produk ponsel di kelas ‘low end’ sakitar 60%, kelas ‘middle end’ sakitar 25%, jeung 15% pikeun kelas ‘high end’.

Leuwih-leuwih, loba produsen anu ngaluarkeun ponsel kelas “low end” kalayan fitur anu cukup lengkep tur hargana oge kajangkau, misalna ZTE, Nexian, tur E-Touch.

Kenaekan pamenta ponsel kamungkinan pikeun kelas “low end” tur “middle end”, nyaluyukeun jeung kalangan konsumen anu didominasi ku pangguna mimiti (pemula).