Arsip

Posts Tagged ‘hese’

Hese jeung Babari; Berguna jeung Sampurna

Anu babari bakal jadi hese lamun dina ngudagna urang miboga hate anu was-was atau aya dina tekenan. Tapi anu hese bakal jadi babari lamun dina ngudagna urang miboga hate anu laluasa jeung jauh tina tekenan.

Teu kudu SAMPURNA pikeun jadi jalma anu BERGUNA.

Advertisements