Archive

Posts Tagged ‘Amien Rais’

Amien Rais Puji Biantara Jokowi Dina Forum APEC

Respons kapala pamaréntahan nagara deungeun ka Présidén Joko Widodo sarta Indonésia.  [KOMPAS/ANDRI, AP PHOTO/ANDY WONG]

Respons kapala pamaréntahan nagara deungeun ka Présidén Joko Widodo sarta Indonésia. [KOMPAS/ANDRI, AP PHOTO/ANDY WONG]

Ketua Majelis Pertimbangan Partai Amanat Nasional (PAN) Amien Rais muji biantara Présidén Joko Widodo dina forum APEC CEO Summit di Beijing, Senén (10/11/2014). Cacak ngaku teu nempo sakabéh biantara Jokowi, Amien meunteun, biantara anu ditepikeun Jokowi cukup alus.

“Saya tidak melihat semuanya, tetapi saya sempat beberapa menit melihat. Menurut saya cukup bagus,” kecap Amien, saréngsé acara deklarasi sarta pengukuhan kepengurusan Koalisi Merah Putih DKI Jakarta, di Hotél Gran Melia, Jakarta, Salasa (11/11/2014). Read more…

Katagori:Politik Tags: , ,