Arsip

Posts Tagged ‘karéta’

5 Poé di Surabaya Ngiringan Rakernas Relawan TIK jeung Festival TIK 2013 #2

sambungan ti bagéan #1

Di jero karéta Turangga tujuan Surabaya, Tim Relawan TIK Jabar (Kuring, kang Riksa, kang Elsen, néng Diana, jeung néng Erna) mosisikeun diuk di korsi masing-masing, sesuai tikét.

Kuring diuk ngarendeng jeung kang Elsen, néng Diana jeung néng Erna, sedengkeun kang Riksa diuk nyorangan. Karéta Turangga meluncur ka Surabaya pas jam 20.00 WIB.

Read more…