Archive

Posts Tagged ‘dana desa’

Dana Désa Rp 9,1 T Dikucurkan, KPK Béré 3 Bongbolongan Penting

Ilustrasi patani keur manen paré. [Antara/Saiful Bahri]

Ilustrasi patani keur manen paré. [Antara/Saiful Bahri]

Sanggeus ngahasilkeun polemik di umum, pamustunganana pamaréntah jadi nyalurkeun dana désa anu badagna ngahontal Rp 9,1 triliun dina mimiti Januari 2015 ka hareup.

Nanggepan rencana pamaréntah kasebut, Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) ngusulkeun tilu hal penting anu perlu diantisipasi nyegah lumangsungna prakték calikong dina palaksanaanana.

Read more…

Katagori:Desa Tags: ,