Tepas > Ceuk Beja, Ngacapruk > Bantuan Hukum Pikeun Jalma Miskin

Bantuan Hukum Pikeun Jalma Miskin

Jalma miskin teu meunang miboga perkara hukum. Kalimat eta lir ibarat jadi slogan nepi ka kiwari, kualatan pambelaan hukum pikeun jalma miskin acan difasilitasi ku nagara.

Bantuan hukum pikeun jalma miskin bisa nyegah jalma miskin bisa beuki miskin. Nepi ka kiwari can aca pambelaan hukum pikeun jalma miskin.

Mugia RUU Bantuan Hukum pikeun jalma miskin anu bakal dibahas di paripurna DPR, dina waktu deukeut ieu, bisa lancar prosesna.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: