Tepas > Ceuk Beja > Lokasi Urug Bandung Hese Ditembus

Lokasi Urug Bandung Hese Ditembus

longsor_bandung Sajumlah wartawan anu rek ngaliput kajadian urug di di Kampung Dewata, Desa Tenjolaya, Keusik Jambu, Kabupaten Bandung, ngalaman hese nuju ka lokasi kajadian.

Lokasi anu cukup laer sarta awak jalan anu dipinuhan ku batu, ngajadikeun rombongan wartawan kasusahan dina nepikeun informasi.

Jalan dipinuhan nuju areal urug dipinuhan batu-batu anu baradag.

Sajaba ti eta, wartawan oge ngalaman kahesean pikeun komunikasi ngaliwatan telepon.

Pasalna, lokasi urug aya di pedalaman anu henteu aya sinyal. Komo, stasiun televisi oge nepi ka kiwari tacan nampa gambar.

Sakumaha dipikanyaho, sakira tabuh 08.00 WIB isuk-isuk tadi, pakebonan teh Ciwidey kasebut ngalaman urug sarta tumiba ka paimahan anu dicicingan ku para pagawe kebon.

Opat urang dipastikeun tiwas, sarta puluhan sejenna disinyalir masih katuruban.

Sumber: okezone.com

Advertisements
Katagori:Ceuk Beja Tags: , ,
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: