Tepas > Ceuk Beja > Facebook Tiheula Tibatan Pancén Sakola

Facebook Tiheula Tibatan Pancén Sakola

Tinimbang néangan bahan pikeun ngagawean pancén sakola, siswa ngaku leuwih ngutamakeun ngaaksés internet pikeun Facebook-an, Twitter-an sarta game.

razia_warnet

Hmmm, budak sakola jaman kiwari….

Advertisements
  1. 21 Juli 2010 tabuh 6:22 pm

    Leuh.. mangkaning pesbukna teh ayeuna tiasa dibasasundakeun (http://sarwasunda.blogspot.com/2010/06/facebook-basa-sunda.html), atuh tambih pogot ? Tapi dina gambar, barudakna dugi ka dicerek?

  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: