Tepas > Ngacapruk > Kaseukeutan Hate Perlu Diasah

Kaseukeutan Hate Perlu Diasah

Kaseukeutan panon jeung hate perlu di asah. Ngadenge teu make ceuli jeung ninggali teu make panon. Lamun bisa, ngadenge jeung ninggali kabeneran teh make hate. Kaseukeutan hate bakal bisa ngadenge jeung ninggali kebeneran kalayan eces.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: