Tepas > Ngacapruk > Ulah Gancang Ngarasa Sugema

Ulah Gancang Ngarasa Sugema

Ulah gancang ngarasa sugema. Sikep ngarasa sugema bakal mendet kamajuan. Komo deui mun ngarasa diri geus cukup mibanda elmu pangaweruh. Lamun sikep eta ngancik bakal kurang meunang asupan anyar. Lamun hate ngabatu jeung pikiran beku, hartina hese meunang pituduh.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: