Tepas > Ceuk Beja > 3 Ciri Utama Banda Estetik

3 Ciri Utama Banda Estetik

Monroe Beardy nyebutkeun aya 3 ciri utama anu jadi sipat-sipat nyien hade tur endah tina banda-banda estetik. Sacara umum tilu ciri eta, nyaeta:

  1. Unity. Ieu miboga harti yen banda estetik kasusun sacara hade atawa sampurna rupana.
  2. Complexity. Banda estetik atawa karya seni anu dimaksud teu basajan pisan, tapi beunghar ku eusi jeung ku unsur-unsur anu silih lawan sarta miboga parbedaan-parbedaan anu lemes.
  3. Intensity. Hiji banda estetik anu hade kudu miboga kualitas anu munjul jeung lain saukur hiji banda anu kosong. Teu jadi soal kualitas anu diandungna (misalna kaayaan anu surem tur kasar), asal mangrupakeun hiji banda anu intensif tur soson-soson.
Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: