Tepas > Sunda | Bodor > Film Sunda (A-Z)

Film Sunda (A-Z)

Di handap ieu di daptar sababaraha judul film (film atawa pilem nya ? :D), anu baris di produksi di tatar Sunda. Eta film-film teh mangrupakeun alih basa tina film-film populer sa alam dunya. Daftar ieu disusun sacara alpabet (A-Z). Kumargi film tangtuna oge baris nambahan, tah kumargi kitu tulisan  ngenaan ieu baris ngalaman dianyarkeun (update). Tah ieu daftar film anu dimaksud:

A

  • After The Sunset – Tereh Maghrib
  • Are We There Yet? – Lila Teuing Nepina Euy?
  • Are We There Yet? Awewe anak tere neng Yeti?

B

  • Bad Boys – budag bedegong
  • Bad Boys II – Budak kacida Baong

C

  • Casablanca – Mengkol Ti Sudirman

D

  • Die Hard – Teu Paeh-Paeh
  • Die Hard II – Can Paeh Keneh
  • Die Hard III With A Vengeance – Nya’an euy Hese Pisan Paehna

E

  • Enemy At The Gate – Musuh Ngajedog di Pager

G

  • Ghost – Jurig Kasep
  • Gone In Sixty Seconds – Indit Siah Kaditu!
  • Gone with the win – Ngaleos bari hitut

H

  • Here’s Something About Marry – Ari Ceu Meri Teh Kunaon?
  • Home Alone  – Imah sorangan lain ngontrak
  • Home Alone – Tinggaleun
  • Home Alone 2 – ngamprah ngiridit imah deui

M

  • Mission Impossible – Moal Bisa

N

O

  • Original Sin – Tara Ka Mesjid

P

  • Paycheck – Nganjuk Heula

Q

R

  • Rain Man – Lalaki Cicing di Bogor
  • Rambo – Tukang bebedilan
  • Rambo 2 – Beuki pisan bebedilan
  • Rambo 3 – Ka edanan bebedilan
  • Rambo 4 – euweuh kabosen bebedilan
  • Reign of Fire – Beubeuleuman
  • Rocky – Osok Neunggeulan Batur

S

  • Saving Private Ryan – Nulungan si Rian
  • Silence of The Lambs – Embe Pundung
  • Sleepless In Seattle – Cenghar Di Ciateul

T

  • The Awakening – Hudang Sare
  • The God must be crazy – Gustii kagugu
  • Titanic – Tilelep

U

V

W

X

Y

Z

Sumber: BTS

Advertisements
Katagori:Sunda | Bodor Tag:,
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: