Tepas > Sunda | Umum > Bewara ti Anu Ngurus Ieu Blog

Bewara ti Anu Ngurus Ieu Blog

Kumargi simkuring nuju paciweuh teu puguh 😀 , kujalaran seueur PR anu kedah rengse sateuacan sasih Desember 2009 ieu se-ep. Kujalaran eta, simkuring teu acan tiasa mosting tulisan deui dina ieu blog. Sakitu we heula bewara ti pribados. Hatur nuhun. Mugia lancar ka sadayana.

Mangga anu bade amengan ka Desa ciburial, di klik we link Desa Ciburial ieu.

Advertisements
Katagori:Sunda | Umum Tag:
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: