Tepas > Internet > Kadé Loba Profil Palsu di Facebook

Kadé Loba Profil Palsu di Facebook

Pausahaan antivirus ngingetkeun loba profil palsu mecenghul di Facebook anu boga tujuan pikeun nyebarkeun malware atawa program-program picilakaeun.

Nu nyieun antivirus AVG ngomong user ti layanan Linkscanner ngadeteksi loba profil anu idéntik, tapi kalayan ngaran anu béda. Profil éta ogé aya link ka vidéo rumahan, tapi anu dipidangkeun nyaéta anti virus palsu anu kudu diwaspadaan.

Panipuan éta dirarancang pikeun ngabalejo jelema pikeun meuli software anu henteu kapaké, sarta kalahka jadi korban pamaokan informasi kartu kredit. Henteu arang ogé nginstal spyware dina komputer korbanana.

Tapi Facebook néngtéréwéléng hal éta. “Link jahat diblacklist sarta Facebook ngahalangan URL pikeun dibagikeun, kecap Jubir Facebook Simon Axten. Samentara Facebook keur digawé pikeun mikawanoh kabéh rekening palsu sarta nganonaktifkeunna.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: