Tepas > Informasi, Mobile jeung Gadget > Rek Lebaran HP Murah Payu Pisan

Rek Lebaran HP Murah Payu Pisan

Hasil jual telepon seluler (ponsel) sagala merek diperkirakeun ningkat sakitar 300% maju ka Lebaran 2009.

Taun kamari aya kanaekan hasil jual sakitar 200%, sedengkeun taun ieu kamungkinan nepi ka 300%, nginget kondisi ekonomi anu relatif ngahadean.

Kamungkinan tingkat hasil jual ponsel bakal ningkat nepi sakitar 3.000 unit per poe dina puncakna nyaeta antara H-7 nepi ka H+7.

Kanaekan kasebut didorong ku kahayang konsumen pikeun nembongkeun barang anyar dina waktu Lebaran.

Ngeunaan ponsel anu paling loba diteang konsumen, sabagian gede konsumen mangrupakeun pangguna mimiti tur neang ponsel kelas mimiti atawa “low end”.

Produk ponsel di kelas ‘low end’ sakitar 60%, kelas ‘middle end’ sakitar 25%, jeung 15% pikeun kelas ‘high end’.

Leuwih-leuwih, loba produsen anu ngaluarkeun ponsel kelas “low end” kalayan fitur anu cukup lengkep tur hargana oge kajangkau, misalna ZTE, Nexian, tur E-Touch.

Kenaekan pamenta ponsel kamungkinan pikeun kelas “low end” tur “middle end”, nyaluyukeun jeung kalangan konsumen anu didominasi ku pangguna mimiti (pemula).

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: