Tepas > Ngacapruk > Hese jeung Babari; Berguna jeung Sampurna

Hese jeung Babari; Berguna jeung Sampurna

Anu babari bakal jadi hese lamun dina ngudagna urang miboga hate anu was-was atau aya dina tekenan. Tapi anu hese bakal jadi babari lamun dina ngudagna urang miboga hate anu laluasa jeung jauh tina tekenan.

Teu kudu SAMPURNA pikeun jadi jalma anu BERGUNA.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: