Tepas > Ngacapruk > Terorisme jeung Kamiskinan

Terorisme jeung Kamiskinan

Terorisme dibalukarkeun alatan tina kasenjangan jeung kateuadilan sosial, kamiskinan, jeung kakuciwaan. Hal eta bisa di bebenah ku gawe urang sarerea anu soson-soson dina ngabarantas kamiskinan di nagara urang ieu. Mudah-mudahan.
Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: