Tepas > Ceuk Beja, Komunikasi, Mobile jeung Gadget > Awas Katipu Telepon Keupeul iPhone Palsu

Awas Katipu Telepon Keupeul iPhone Palsu

Apple iPhone palsu kapanggih ku pihak anu boga wewenang. Telepon keupeull eta kacida sarimbag jeung nu aslina ngan bedana dina cocolok chargerna anu make hendset Nokia.

Telepon keupeul palsu eta beunang ku pihak anu boga wewenang ti Australia. Hendset eta 100% sarimbag jeung iPhone, ngan hargana anu sakuduna Rp 10 juta dijual ngan satengahna.

Produk palsu anu kapanggih ku spesialis merek Global Brand Protection (GBP) oge manggihan Apple earphone, jeket Holden jeung baju Manchester United palsu.

GBP dikontrak ku sababaraha perusahaan anu ngahasilkeun baju sarta teknologi kualitas high end, pikeun ngalakukeun kampanye ngabasmi pamalsuan.

National operations director GBP Carl Donadio ngungkapkeun kapanggihna iPhone palsu eta mangrupakeun hiji hal anu ngagetkeun.

Kade ah.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: