Tepas > Umum > Doa Ngalongok Anu Gering

Doa Ngalongok Anu Gering

Tos lami teu ngaupdate ieu blog. Aya rasa sono ngancik. Tah pikeun ngubaran rasa sono ieu. Simkuring mosting ieu doa. Nyaeta doa pikeun ngalongok anu gering.

Do’ana kieu:

Syafakalloh syifaan ajilan, syifaan la yughadiru ba’dahu saqoman.

Anu tarjamahanna kurang leuwih: Mugia Alloh nyageurkeun anjeun sagancangna, ku cageur nu teu aya gering deui saengeusna.

Advertisements
Katagori:Umum
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: