Tepas > Sains > Parobahan Iklim Ancam Indonesia

Parobahan Iklim Ancam Indonesia

Naekna cai laut balukar tina parobahan iklim anu kabuktian ku kakeueumna panto asup Tanjung Mas dina poe Jumaah (29/5) kaliwat, sakuduna jadi perhatosan serius pamarentah.

Pamarentah sakuduna merhatikeun unsur kajian parobahan iklim dumasar kana panalungtikan keur nyieun parencanaan pangwangunan.

Supaya teu kajadian kasalahan pangwangunan, anu dimaksudkeun keur jangka panjang kanyataana keur jangka pondok.

Perlu aya identifikasi sektor jeung infrastruktur penting rentan tina parobahan iklim, terus analisa ancaman parobahan iklim ciga naekna suhu, curah hujan, iklim ekstrim jeung luhurna cai laut.

Diperlukeun oge rumusan strategi adaptasi dumasar kana resiko jeung ngaintegrasikeuna kana jero kawijakan pangwangunan.

Advertisements
  1. Can aya pairan.
  1. No trackbacks yet.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: